K

Clarion Hotel Stockholm

Adress: Ringvägen 98, 104 60 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm

Hotell | Clarion Hotel Stockholm är inte bara mötesplatsen för stockholmare, det är också ett internationellt konferens, event och affärshotell. Strategiskt beläget i centrala Stockholm på Södermalm med barer, gallerier, shopping och med mindre än tio minuter till T-Centralen.

Clarion Hotel Stockholm erbjuder spännande miljöer som ger ökad livskvalitet genom att med passion skapa ett upplevelseprogram fyllt av livespelningar, vernissager och evenemang där kreativitet flödar och lockar både hotellgäster och stockholmare.

Clarion Hotel Stockholm är ett av huvudstadens största hotell med närhet till Stockholms sevärdheter, turiststråken i Gamla Stan och evenemangsområdet vid Globen.

De rymliga rummen har luftkonditionering, fria tv- och filmkanaler och gratis Wi-Fi. Det finns även tillgång till kostnadsfritt gym.

Hotellrestaurangen Minami erbjuder det bästa från Asien. I kombination med en skön utsikt över Årstaviken och Ericsson Globe får gästerna en avslappnad middagsupplevelse.

Lobbybaren är en livlig mötesplats för både hotellgäster som stockholmare, oavsett om du är sugen på ett enklare snack, en mättande varmrätt, en cappucino eller ett glas champagne.

På hotellet finns även Elements Spa som är inspirerat av den indiska Ayuredatraditionen och ger gästerna möjlighet till ett skönt bad i en varm pool, en uppfriskande dusch i snöduschen eller avkopplande massage.

Faciliteter och service

  • Generella faciliteter
    Antal våningar: 8 Antal rum/stuga/campingplats:

Jämför "Clarion Hotel Stockholm" med liknande boenden

Scandic Malmen

Renoverade Scandic Malmen ligger mitt på Södermalm i Stockholm - stadsdelen som är känd för design, shopping, nöjesliv och inte minst sitt kulturarv. Här bor du i en K-märkt, Svanen-certifierad 50-talsbyggnad mitt i storstadspulsen.

Scandic Sjöfartshotellet

Svanen-märkta Scandic Sjöfartshotellet ligger centralt, vid Slussen alldeles intill vattnet. Nära till Gamla Stan, Stockholms slott och färjorna till Djurgården. Utbudet av kultur, musik, restauranger och nöjen på Söder ligger runt hörnet.

M/S Birger Jarl Hostel & Hotel

På M/S Birger Jarl Hostel & Hotel kan du bo billigt på en båt i centrala Stockholm. Vi är ett unikt hotell och hostel med centralt läge vid Stadsgårdskajen i Slussen. När du bokar detta hotell i Stockholm får du chansen att bo på ett kulturbevarat fartyg med charmig atmosfär.

Karta


Bokningsvillkor


Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se

Bokningsvillkor

Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se