K

Quality Hotel 11 & Eriksberghallen

Adress: Maskingatan 11, 417 64 Göteborg  visa karta
Område: Göteborg

Hotell | Bo i hjärtat av Göteborg! Vid tjärdoftande bryggor och kajpromenader ligger Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen.

En plats för möten, upplevelser, kreativitet och avkoppling.

Vid Eriksbergs kajkant med utsikt över staden och vattnet ligger Quality Hotel 11. Nära shopping och nöjen med ändå i en lugnare del av staden.

Hotellet som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstad bjuder idag på boende av yppersta komfort. 260 rum präglade av ljusa lätta material, skandinavisk möbeldesign och spännande arkitektur. Här finns gott om plats för hela familjen ! Våra gäster har dessutom alltid fri tillgång till hotellets relaxavdelning med utomhus bubbelpool på takterrassen.

I vår restaurang kan en välkomponerad middag avnjutas tillsammans med den magnifika hamnvyn.

Utanför hotellet löper den träskodda kajpromenaden, ett populärt promenadstråk dag- som kvällstid. Cityfärjan Älvsnabben lägger till direkt utanför hotellet och tar er snabbt och enkelt till nöjen och shopping i centrum

Jämför "Quality Hotel 11 & Eriksberghallen" med liknande boenden

Göteborg/Stigbergsliden, STF Vandrarhem

Välkommen till STF vandrarhem Stigbergsliden, en oas för vila och spännande möten mitt i stadens brus. Det vackra gamla huset har sedan 1854 varit en mötesplats för besökare på väg till och från nya äventyr, då som Göteborgs sjömanshus, nu som vandrarhem.

Slottsskogens vandrarhem & Hotell, SVIF Göteborg

Slottsskogens vandrarhem & Hotell står för centralt boende med standard utöver det vanliga. Vi erbjuder komfortabelt och prisvärt boende i såväl enkel- som tvåbäddsrum och flerbäddsrum. Du har tillgång till ett fullt utrustat gästkök, till sällskapsrum med TV.

Center Hotel

Välkommen till Center Hotel som ligger i centrala Göteborg. Här har du nära till allt. Gångavstånd till operan, casinot, shopping, Älvsnabben mm. Vi erbjuder gratis filmkanaler, gratis kaffe & te dygnet runt. Gratis internetaccess på rums-TV:n.

Karta


Bokningsvillkor


Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se

Bokningsvillkor

Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se