K

Pensionat Styrsö Skäret

Adress: Skäretvägen 53, 43084 Styrsö  visa karta
Område:

Hotell | Pensionat Styrsö Skäret är det lilla stället med den stora omtanken. Endast en halvtimmes båtfärd från Saltholmen i västra Göteborg och du kommer att finna en bilfri skärgårdsidyll, med havet som närmsta granne.

Här finns plats för själslig vila i ombonad pensionatsmiljö och möjlighet till inspirerande promenader längs hav och naturstigar. Pensionatet ligger på Styrsö i Göteborgs södra skärgård och havsutsikten bjuder alltid på unik skönhet, från dag till dag, årstid till årstid. Till vårt pensionat kan du alltid känna dig välkommen!

Hos oss kan du njuta av lyx i gammaldags atmosfär. Alla gästrum är unika och personligt inredda – några är romantiska med spets och brodyr, andra maritima med antikviteter som vittnar om livet till sjöss. Det finns tretton gästrum på pensionatet och du väljer själv om du vill bo med utsikt mot havet eller med vy mot vår lummiga trädgård. På alla rum finns TV, bredband, dusch och toalett och i pensionatslogin ingår förstås en härlig frukostbuffé i vår vackra matsal.

Jämför "Pensionat Styrsö Skäret" med liknande boenden

Quality Hotel 11 & Eriksberghallen

Bo i hjärtat av Göteborg! Vid tjärdoftande bryggor och kajpromenader ligger Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen. En plats för möten, upplevelser, kreativitet och avkoppling.

Slottsskogens vandrarhem & Hotell, SVIF Göteborg

Slottsskogens vandrarhem & Hotell står för centralt boende med standard utöver det vanliga. Vi erbjuder komfortabelt och prisvärt boende i såväl enkel- som tvåbäddsrum och flerbäddsrum. Du har tillgång till ett fullt utrustat gästkök, till sällskapsrum med TV.

Scandic Mölndal

Miljövänliga Hotell Scandic Mölndal har en otrolig rymd och ett glastak som släpper in dagsljuset. Här har du nära till både salta bad och Göteborgs city. Sveriges näst största travbana, ÅbyTravet, ligger endast en kort promenad från hotellet.

Karta


Bokningsvillkor


Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se

Bokningsvillkor

Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se