K

Quality Hotel Panorama

Adress: Eklandagatan 51-53, 400 22 Göteborg  visa karta
Område: Göteborg

Hotell | Välkommen till Quality Hotel Panorama, det hjärtliga hotellet mitt i Göteborg!

Välkommen till Quality Hotel Panorama!

Med endast 10 minuters promenadavstånd till Avenyn, Liseberg och Svenska mässan är Quality Hotel Panorama med sina 339 rum det perfekta valet för affärsresenären såsom för familjen på semester. En stor frukostbuffé med många ekologiska produkter att välja på ingår i rumspriset. Vår restaurang serverar smakfull modern husmanskost. Vi har konferenskapacitet för upp till 90 personer. Kombinera gärna din konferens med en energigivande behandling i vårt City Spa, svettas lite i vårt träningsrum eller bara relaxa i bubbelpoolen under bar himmel efter en hektisk dag. Samtliga rum har gratis trådlös Internet uppkoppling. Veckodagar står en shuttle buss redo för transport till Svenska Mässan och närmsta flygbusstopp. Vi kan även erbjuda en parkering med 90 platser mot en kostnad per natt. Vi har många paket att välja på, som show-, spa- och weekendpaket.

Vårt mål är ett att ge dig en så behaglig och trivsam boendeupplevelse som möjligt. Vi ser fram emot att se dig hos oss!

Jämför "Quality Hotel Panorama" med liknande boenden

Hotel Lorensberg

Välkommen till familjeägda & hemtrevliga Hotel Lorensberg, mitt i Göteborgs kultur- och evenemangsområde! Hotellet ligger centralt med gångavstånd till bl.a. Liseberg. Inte långt från hotellet ligger paradgatan Avenyn med populära restauranger och butiker.

Hotell Onyxen

Hotell Onyxen är det charmiga hotellet med ett av stans bästa läge i Göteborg centrum . Som gäst hos oss har ni gångavstånd till Göteborgs evenemang stråk med Svenska Mässan, Göteborg Convention och Scandinavium tvärs över gatan.

Scandic Rubinen

Svanen-märkta Scandic Rubinen ligger mitt på Avenyn i centrala Göteborg, ett stenkast från skulpturen Poseidon på Götaplatsen och Kungsportsplatsen. Läget gör hotellet till en utmärkt bas för dig som vill ha nära till kultur, shopping och storstadspuls.

Karta


Bokningsvillkor


Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se

Bokningsvillkor

Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se