K

Clarion Collection Hotel Odin

Adress: Odinsgatan 6, 411 03 Göteborg  visa karta
Område: Göteborg

Hotell | Välkommen till Clarion Collection Hotel Odin
Mitt i hjärtat av Göteborg, på bekvämt gångavstånd från Centralstationen hittar du Clarion Collection Hotel Odin – en avslappnad oas mitt i storstadspulsen.
Vi bjuder alltid på kvällsbuffé!

Härifrån har du promenadavstånd till allt som centrala Göteborg har att erbjuda – Liseberg, Universeum, Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan, Trädgårdsföreningen, Operan, Hamnen, Nordstan och Avenyn med alla sina butiker, uteställen och restauranger.

Clarion Collection Hotel Odin är ett hotell med generösa ytor och smakfull inredning, Clarion Collection Hotel Odin är certifierat som ett miljövänligt hotell och vi erbjuder 180 rymliga rum och sviter, med eller utan kök/kokvrå.
Varje morgon serveras en generös frukostbuffé, delvis ekologisk, i vår ljuvliga ljusgård. Här bjuds det även på hembakad eftermiddagsfika varje dag. Framåt kvällen dukar vi upp en uppskattad kvällsbuffé som vi bjuder på.

Centralt läge, rymliga rum och smakfull inredning i all ära, men det är den välkomnade och avslappnade atmosfären som gör att du snabbt känner sig som hemma hos oss på Clarion Collection Hotel Odin. Genuin omtanke och personligt engagemang kännetecknar alla som jobbar här.

På Clarion Collection Hotel Odin har du möjlighet att konferera med inspirerande utsikt över takåsarna i centrala Göteborg. Här finns alla förutsättningar för lyckade möten i olika storlekar, från det lilla sällskapet till konferenser med upp till 70 deltagare. Fri tillgång till trådlös internet access.

Jämför "Clarion Collection Hotel Odin" med liknande boenden

Scandic Crown

Svanen-märkta Hotell Scandic Crown är centralt beläget i Göteborg, nära stadens nöjen och sevärdheter. Göteborgs historiska centrum med sina kanaler, Liseberg samt arenorna Scandinavium och Ullevi, allt ligger inom gångavstånd från hotellet.

Scandic No. 25 Göteborg

Scandic No. 25 är ett personligt hotell med en känsla av vardagsrum. Inredningen är modern och varm, här möts konst, musik och utställningar. Centralt beläget i Göteborg, promenadavstånd till centrum. Det Svanenmärkta hotellet har 112 rökfria rum.

Clarion Hotel Post

Clarion Hotel Post är ett stort, modernt konferenshotell med fokus på personlig service och en tillmötesgående atmosfär. Den fantastiska arkitekturen i det gamla Posthuset är bevarad och förstärks av en ny och minst lika spektakulär upprustning. Med Göteborgs bästa läge, på Drottningtorget och bara några steg från centralstationen, busshållplats och spårvagn kan utrycket ”att bo mitt i smeten” inte vara mer passande än här. Kort gångavstånd till Nya & Gamla Ullevi och få hållplatser till bl.a. Liseberg. Frukost, fritt trådlöst internet, entré till gym och takpool ingår alltid i rumspriset

Karta


Bokningsvillkor


Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se

Bokningsvillkor

Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se