K

Best Western Tidbloms Hotel

Adress: Olskroksgatan 23, 416 66 Göteborg  visa karta
Område: Göteborg

Hotell | BEST WESTERN Tidbloms Hotel är ett privatägt 3*-igt hotell inhyst i en vacker byggnad från sent 1800-tal. Hotellet har ett lugnt läge nära centrum, endast 10 min från Centralstationen. Bra parkeringsmöjligheter, trådlöst internet och härlig frukostbuffé ingår.

BEST WESTERN Tidbloms Hotel är ett mindre privatägt hotell med 42 personligt inredda rum. Huset är från 1897 och går i brittisk stil, både ut- och invändigt. Inomhus möts ni av personalig värme och omtanke.

I hotellets restaurang äter ni en härlig frukost, restaurangen serverar även lunch och har öppet kvällstid. I det engelskt inspirerande biblioteket bjuds ni på kaffe och kaka.

Utanför hotellet ligger Centralen, Avenyn och Svenska Mässan på bekvämt avstånd. Spårvagnshållplats Olskroken är nära hotellet.

För alla gäster ingår frukost och trådlöst internet.

Kommer du med bil?
Hotellet har en egen parkering (låst nattetid), kostnad 95 kr/natt.

From måndag 22 aug -16 kommer vi inte längre att ha receptionen öppen 24/7.
Ny öppettider är:
Mån- fre 06.30- 22-30
Lör- sön 06.30- 22.30

Efter dessa tider kan ni alltid ringa på porttelefonen och blir då kopplad till vårt andra hotell i Borås.

Jämför "Best Western Tidbloms Hotel" med liknande boenden

Hotel Örgryte

Hotel Örgryte har skötts av familjen Hansson i tre generationer. Så snart man stiger in på hotellet känner man den välkomnande atmosfären som hotellet är berömt för. Hotellet erbjuder 59 bekväma och rökfria rum, som är idealiska för såväl affärsresenärer som fritidsgäster. Gästerna bjuds på incheckningskaffe och gratis dagstidning. Färsk frukt samt isvatten finns alltid tillgängligt i lobbyn. Trådlöst Internet finns på hela hotellet och är kostnadsfritt. En skön avkoppling får man i hotellets relaxavdelning med bastu, ångbad och solarium. Hotellets gäster har även fri tillgång till närliggande träningscenter.

Scandic No. 25 Göteborg

Scandic No. 25 är ett personligt hotell med en känsla av vardagsrum. Inredningen är modern och varm, här möts konst, musik och utställningar. Centralt beläget i Göteborg, promenadavstånd till centrum. Det Svanenmärkta hotellet har 112 rökfria rum.

Clarion Collection Hotel Odin

Välkommen till Clarion Collection Hotel Odin Mitt i hjärtat av Göteborg, på bekvämt gångavstånd från Centralstationen hittar du Clarion Collection Hotel Odin – en avslappnad oas mitt i storstadspulsen. Vi bjuder alltid på kvällsbuffé!

Karta


Bokningsvillkor


Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se

Bokningsvillkor

Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se