K

Nordic Light Hotel

Adress: Vasaplan 7, 101 37 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm

Hotell | Nordic Light Hotel är ett av Stockholms designhotell, inspirerat av det nordiska ljuset vilket skapar en unik hotellupplevelse. Bo mitt i Stockholms City intill Centralstationen och snabbtåget Arlanda Express.

Hotellet är medlem i Design Hotels och är en given mötesplats för alla med intresse för design. Nordic Light Hotel ligger mitt i Stockholm city med shopping- och affärsdistrikt på gångavstånd.

De 175 hotellrummen har genomtänkt design, med bland annat kvalitetssängar från Hästens, kostnadsfri bredbandsuppkoppling, maximal ljudisolering, strykjärn och strykbräda, kostnadsfritt kaffe och te. I de innovativa Mood-rummen kan du dessutom välja din egen ljus- och färgsättning!

Baren gästas ofta av DJ:s och lobbyn är ofta arena för olika designers gästspel. Dessutom erbjuder Nordic Light Hotel en helt ny mötesvåning, Light Meetings (www.lightmeetings.se) som ligger en trappa upp från lobbyn.

Nordic Light Hotels KRAV-märkta frukostbuffé ingår alltid i priset.

För gäster utan målsmans sällskap tillämpas 18 års åldersgräns. Hotellet förbehåller sig rätten att häva bokning på plats om giltig legitimation inte kan uppvisas.

Kommer ni med bil?
Parkering kan köpas till på plats i hotellets garage för 395 kr per dygn.

Faciliteter och service

  • Generella faciliteter
    Antal våningar: 7 Antal rum/stuga/campingplats:

Jämför "Nordic Light Hotel" med liknande boenden

Nordic C Hotel

Nordic C Hotel är Stockholmshotellet med det oslagbara läget. Det ligger granne med snabbtåget Arlanda Express och Centralstationen där många möter Stockholm för allra första gången.

Scandic Grand Central

Svanen-märkta Hotell Scandic Grand Central ligger på klassisk mark i centrala Stockholm nära Centralen med tåg, tunnelbana, bussar och Arlanda Express. Här har du även nära till Stockholms bästa shopping, restauranger och nöjesliv.

Comfort Hotel Stockholm

Comfort Hotel Stockholm är ett modernt affärshotell och ligger i World Trade Center mitt i centrala Stockholm. Inom några minuters promenadavstånd finns stort utbud av restauranger, teatrar och varuhus.

Karta


Bokningsvillkor


Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se

Bokningsvillkor

Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se