K

Best Western Hotell Halland

Adress: Storgatan 35, 434 32 Kungsbacka  visa karta
Område:

Hotell | Hotell Halland ligger mitt i Kungsbacka men är också ett av Göteborgs "närmaste" hotell. Mitt emot entrén ligger pendeltågsstationen, tåget går med täta avgångar. Du tar dig till Göteborg centrum (Svenska Mässan, Liseberg, Centralen) på 20-25 minuter.

Hotell Halland är ett trestjärnigt, familjeägt hotell med 63 rum och 122 bäddar, varav nästan alla är nyrenoverade i smakfull nordisk design. I våra nya rum kan du vila ut i sköna DUX-sängar, koppla av framför flatscreen-TV med direkt uppkoppling till internet och ett stort utbud av fria filmer. I alla våra rum finns möjlighet att koka kaffe eller te om du blir sugen.

Det centrala läget gör hotellet till ett bra val för både weekendgäster, affärsresenärer, familjer samt konferensgäster.

Vi är en perfekt utgångspunkt med parker, golfbanor och stränder precis runt hörnet. Shoppingstaden Kungsbacka har också Kungsmässan, ett prisbelönt shoppingcenter beläget på gångavstånd. Några steg till tar er till Freeport, en av Sveriges största outlets.

Samtliga rum har trådlöst internet, klockradio, telefon, hårtork, titthål i rumsdörren, dusch och WC.
Våra rum är 100% rökfria och porrfria i vårt TV-utbud. Vi arbetar aktivt med miljöfrågor och är miljömärkt med Svanen.

Vi har restaurang, lobbybar med trådlöst internet, biljard, bastu samt fest- och konferenslokaler för 2-160 personer.

Cykeluthyrning
Bästa sättet att uppleva Kungsbacka är på cykel! På Hotell Halland har du som gäst möjlighet att hyra en cykel över dagen eller varför inte över hela din vistelse? På hotellet kan man hyra 3-växlade damcyklar men det finns även möjlighet att hyra cykelvagn, barnsadel och väskor – de måste dock beställas dagen innan för leverans till hotellet. I hyran ingår alltid hjälm samt ett enklare kit för att laga en ev punktering.

Varmt välkommen som gäst hos oss på Best Western Hotell Halland.

Jämför "Best Western Hotell Halland" med liknande boenden

Scandic Mölndal

Miljövänliga Hotell Scandic Mölndal har en otrolig rymd och ett glastak som släpper in dagsljuset. Här har du nära till både salta bad och Göteborgs city. Sveriges näst största travbana, ÅbyTravet, ligger endast en kort promenad från hotellet.

Pensionat Styrsö Skäret

Pensionat Styrsö Skäret är det lilla stället med den stora omtanken. Endast en halvtimmes båtfärd från Saltholmen i västra Göteborg och du kommer att finna en bilfri skärgårdsidyll, med havet som närmsta granne.

Quality Hotel Panorama

Välkommen till Quality Hotel Panorama, det hjärtliga hotellet mitt i Göteborg!

Karta


Bokningsvillkor


Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se

Bokningsvillkor

Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se