K

Landvetter Airport Hotel

Adress: Flygets väg, 438 13 Landvetter  visa karta
Område:

Hotell | Hotellet ligger på Göteborg/ Landvetter flygplats, 200 meter från terminalbyggnaden. Hotellet är privatägt och byggt 1987 och tillbyggt 1998 och 2002. Huset är speciellt ljudisolerat. Vi har 103 rum, 1 svit och 9 konferens- och mötesrum. Svensk inredning

I lobbyn har ni möjlighet att sitta och ta det lugnt, kanske med något från baren att dricka. Om ni behöver information från Internet, finns här en dator med fri Internet uppkoppling.
I biblioteket kan man slå sig ner med en egen bok, eller låna en från oss. Ett bastubad kan vara en god idé för den som har rest länge.
När vädret tillåter kan man utmana någon på ett parti boule eller kubb i vår trädgård.
Under varma sommardagar tar vi hjälp av vår centrala air-condition som ser till att inomhustemperaturen alltid är behaglig. Säkerhet är något som vi prioriterar högt; 24 timmars bemanning, adresserbart brandlarm med rökdetektor i varje rum, tittöga i rumsdörrarna samt elektroniskt låssystem.
Vår restaurant serverar frukost, lunch och middag. Vi har 2 matsalar samt en avskild matsal för 6 personer i anslutning till vårt bibliotek. Under sommaren sitter man gärna utomhus.

Jämför "Landvetter Airport Hotel" med liknande boenden

Scandic Mölndal

Miljövänliga Hotell Scandic Mölndal har en otrolig rymd och ett glastak som släpper in dagsljuset. Här har du nära till både salta bad och Göteborgs city. Sveriges näst största travbana, ÅbyTravet, ligger endast en kort promenad från hotellet.

Hotel Örgryte

Hotel Örgryte har skötts av familjen Hansson i tre generationer. Så snart man stiger in på hotellet känner man den välkomnande atmosfären som hotellet är berömt för. Hotellet erbjuder 59 bekväma och rökfria rum, som är idealiska för såväl affärsresenärer som fritidsgäster. Gästerna bjuds på incheckningskaffe och gratis dagstidning. Färsk frukt samt isvatten finns alltid tillgängligt i lobbyn. Trådlöst Internet finns på hela hotellet och är kostnadsfritt. En skön avkoppling får man i hotellets relaxavdelning med bastu, ångbad och solarium. Hotellets gäster har även fri tillgång till närliggande träningscenter.

Best Western Tidbloms Hotel

BEST WESTERN Tidbloms Hotel är ett privatägt 3*-igt hotell inhyst i en vacker byggnad från sent 1800-tal. Hotellet har ett lugnt läge nära centrum, endast 10 min från Centralstationen. Bra parkeringsmöjligheter, trådlöst internet och härlig frukostbuffé ingår.

Karta


Bokningsvillkor


Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se

Bokningsvillkor

Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se