K

Hotel Örgryte

Adress: Danska vägen 70, 416 59 Göteborg  visa karta
Område: Göteborg

Hotell | Hotel Örgryte har skötts av familjen Hansson i tre generationer. Så snart man stiger in på hotellet känner man den välkomnande atmosfären som hotellet är berömt för. Hotellet erbjuder 59 bekväma och rökfria rum, som är idealiska för såväl affärsresenärer som fritidsgäster. Gästerna bjuds på incheckningskaffe och gratis dagstidning. Färsk frukt samt isvatten finns alltid tillgängligt i lobbyn. Trådlöst Internet finns på hela hotellet och är kostnadsfritt.
En skön avkoppling får man i hotellets relaxavdelning med bastu, ångbad och solarium. Hotellets gäster har även fri tillgång till närliggande träningscenter.

Hotel Örgryte är ett familjeägt hotell som har skötts av familjen Hansson i tre generationer. Hotellet är beläget strax öster om centrum i lugn och trivsam miljö, med endast 20 minuters promenad till nöjesparken Liseberg, Universeum, Svenska Mässan, Kongresshallen, Scandinavium, Ullevi och Valhalla sim-och sporthall.
Hotellets 59 rum är fördelade på 4 våningar och varierar i storlek och design. Flertalet av rummen har under våren 2009 genomgått en mindre renovering och alla rummen är rökfria. De är utrustade med telefon, kabel-TV samt gratis trådlöst Internet.
En varierad frukostbuffé serveras dagligen i hotellets restaurang. I den kombinerade restaurangen/lobbybaren kan man alltid beställa smörgåsar samt lättare rätter. Hotellet tar även emot bokningar av lunch och middag. Fullständiga rättigheter.
Hotellet erbjuder skön avkoppling i relaxavdelningen med tillgång till solarium, torrbastu samt ångbad. Hotellets gäster har också möjlighet att träna på närliggande Active Wellness träningscenter. I hotellets närhet ligger det fina Delsjöområdet med dess märkta promenadslingor och elljusspår, golfbana samt tennisbanor. Garageplats finns att hyra för 150:-/dygn.
Avståndet till Landvetters flygplats är 24 km och tar ca 20 minuter. Bra kommunikationer till centrum samt till Centralstationen.

Hotel Örgryte är, med sin personliga och familjära atmosfär, ett perfekt alternativ för både affärsresenären såväl som för familjen på besök i Göteborg.


Hjärtligt välkomna!

Jämför "Hotel Örgryte" med liknande boenden

Best Western Tidbloms Hotel

BEST WESTERN Tidbloms Hotel är ett privatägt 3*-igt hotell inhyst i en vacker byggnad från sent 1800-tal. Hotellet har ett lugnt läge nära centrum, endast 10 min från Centralstationen. Bra parkeringsmöjligheter, trådlöst internet och härlig frukostbuffé ingår.

Scandic No. 25 Göteborg

Scandic No. 25 är ett personligt hotell med en känsla av vardagsrum. Inredningen är modern och varm, här möts konst, musik och utställningar. Centralt beläget i Göteborg, promenadavstånd till centrum. Det Svanenmärkta hotellet har 112 rökfria rum.

Scandic Opalen

Svanen-märkta Hotell Scandic Opalen ligger i centrala Göteborg med närhet till shopping, restauranger och nöjesliv. Hotellet är en bra utgångspunkt om man vill utforska Göteborg, de flesta sevärdheterna ligger på gångavstånd från hotellet.

Karta


Bokningsvillkor


Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se

Bokningsvillkor

Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se