K

Öijared Resort

Adress: Öijaredsvägen 59, 448 92 Floda  visa karta
Område:

Hotell | Att bo nära naturen sägs vara bra för både kropp och själ. På Öijared Resort bor du mitt i den. Kärleken till naturen lyser igenom i hotellets inredning, både i färg och form. Öijared Resort finner ni ca 30 min utanför Göteborg med bil.

Det syns knappt från vägen och precis som Öijareds unika reception och klubbhus smälter hotellet med sin särpräglade arkitektur in i landskapet. Hotellets kärlek till naturen syns även i inredningen, både vad gäller färg och form. Här bor du och ditt sällskap med vidsträckta golfbanor och vacker natur som närmsta grannar.

Är ni morgonpigga hinner ni ta ett dopp i poolen innan frukost. Sedan väljer ni själva om ni vill ta resten av dagen som den kommer eller fylla den med några av alla de aktiviteter som Öijared bjuder på. På kvällen kan ni njuta varandras sällskap och en bit mat i restaurangen. Många av våra gäster väljer sedan att avsluta dagen framför brasan inne i hotellets mysiga lounge.

Med bara två våningar är det svårt att tro att hotellet har plats för 200 gäster. Hemligheten ligger i att samtliga av hotellets 34 genomtänkta rum har plats för upp till sex gäster. Varje rum är inrett med två sovrum - det ena med en dubbelsäng, det andra med två sköna våningssängar. Samtliga rum är utrustade med wc/handfat och separat dusch/handfat. Alla rum har också fri tillgång till WiFi. Alla rum har ett eget litet vardagsrum med soffgrupp och tv. Självklart har du fri tillgång till relaxavdelningen och gymmet när du bor här.

Önskas bordsreservation boka direkt till oss på +46 302 373 00.

Jämför "Öijared Resort" med liknande boenden

Landvetter Airport Hotel

Hotellet ligger på Göteborg/ Landvetter flygplats, 200 meter från terminalbyggnaden. Hotellet är privatägt och byggt 1987 och tillbyggt 1998 och 2002. Huset är speciellt ljudisolerat. Vi har 103 rum, 1 svit och 9 konferens- och mötesrum. Svensk inredning

Scandic Backadal

Från miljövänliga hotell Scandic Backadal har du nära till Göteborgs nöjen och sevärdheter. Här finns nöjesparken Liseberg, Botaniska trädgården, science centrat Universeum och båtturer ut i skärgården och ett brett utbud av restauranger och shopping.

Best Western Tidbloms Hotel

BEST WESTERN Tidbloms Hotel är ett privatägt 3*-igt hotell inhyst i en vacker byggnad från sent 1800-tal. Hotellet har ett lugnt läge nära centrum, endast 10 min från Centralstationen. Bra parkeringsmöjligheter, trådlöst internet och härlig frukostbuffé ingår.

Karta


Bokningsvillkor


Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se

Bokningsvillkor

Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se