K

Hotell Liseberg Heden

Adress: Sten Sturegatan 1, 411 39 Göteborg (visa karta)
Område: Göteborg

Hotell | I hörnet av centrala Heden ligger fyrstjärniga Hotell Liseberg Heden. Härifrån har du gångavstånd till Liseberg, Avenyn och Universeum. Hotellet är byggt kring tre vackra innergårdar och erbjuder flera olika rumstyper. Fritt WiFi och Wellness med gym och bastu ingår i boendet.

Det fyrstjärniga, miljömärkta hotellet har 179 rum fördelade på två våningar, allt ifrån enkelrum till dubbelrum och rymliga familjerum med sovloft. Gemensamt för alla rum är den öppna, funktionella atmosfären och den moderna inredningen med behagliga material och varma färger.

Välkommen till Hotell Liseberg Hedens restaurang & bistro, vårt nyaste tillskott för alla hungriga och törstiga i Göteborg.
I en avslappnad och inbjudande miljö, med toner av skandinavisk design, har vi fäst blicken vid det som på ett enkelt sätt gör din dag lite bättre – vällagad mat på tallriken och välkomponerade viner och ölsorter i glaset.
Slå dig ner bland mjuka kuddar och uppdukade bord med utsikt över orangeriet på innergården och njut av årstidernas alla smaker eller släng upp fötterna på fotpallen framför den öppna brasan och njut av en kopp te eller en svalkande öl.

Kommer du med bil?
Hotell Liseberg Heden är lättillgängligt med bil och parkeringen finns precis runt knuten. Parkeringsplatserna går inte att reservera i förväg.

Jämför "Hotell Liseberg Heden" med liknande boenden

Scandic Opalen

Svanen-märkta Hotell Scandic Opalen ligger i centrala Göteborg med närhet till shopping, restauranger och nöjesliv. Hotellet är en bra utgångspunkt om man vill utforska Göteborg, de flesta sevärdheterna ligger på gångavstånd från hotellet.

Hotel Lorensberg

Välkommen till familjeägda & hemtrevliga Hotel Lorensberg, mitt i Göteborgs kultur- och evenemangsområde! Hotellet ligger centralt med gångavstånd till bl.a. Liseberg. Inte långt från hotellet ligger paradgatan Avenyn med populära restauranger och butiker.

Hotell Onyxen

Hotell Onyxen är det charmiga hotellet med ett av stans bästa läge i Göteborg centrum . Som gäst hos oss har ni gångavstånd till Göteborgs evenemang stråk med Svenska Mässan, Göteborg Convention och Scandinavium tvärs över gatan.

Karta


Bokningsvillkor


Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se

Bokningsvillkor

Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se