K

Göteborg/Stigbergsliden, STF Vandrarhem

Adress: Stigbergsliden 10, 414 63 Göteborg
(visa karta)
Område: Göteborg

Vandrarhem | Välkommen till STF vandrarhem Stigbergsliden, en oas för vila och spännande möten mitt i stadens brus.
Det vackra gamla huset har sedan 1854 varit en mötesplats för besökare på väg till och från nya äventyr, då som Göteborgs sjömanshus, nu som vandrarhem.

Vi erbjuder prisvärt och trivsamt vandrarhemsboende i vacker och inspirerande miljö. Vi vill vara ditt favoritvandrarhem och strävar därför att ständigt utvecklas, förbättra och miljöanpassa vandrarhemmet.

Hos oss har du nära till allt vad Göteborg har att erbjuda. Inom gångavstånd finns bl.a restaurang- och cafétäta Linnéstan och Järntorget, hamnstråket med Danmarks- och Tysklandsterminalen samt Sjöfartsmuséet och Gatenhielmska kulturreservatet.

Centrum, Brunnsparken och Avenyn når du på tio minuter med spårvagn 3, 9 och 11. Nära med spårvagn även till Göteborgsoperan samt Liseberg och Svenska Mässan. Spårvagn nr 11 ut till Saltholmen tar ca 20 minuter, och sen kan man åka vidare på samma biljett till en badklippa på någon av öarna i södra skärgården.

Vi serverar frukostbuffé varje dag med hembakat bröd.

På varje våning finns självhushåll med matsal och TV hörna. Vandrarhemmet är miljödiplomerat, allergisanerat, rökfritt och handikappanpassat.

Husets solsida har en grön utegård för lek och avkoppling skyddad från stadens brus. Våra gäster med cykel och MC kan parkera säkert på gården.

Anläggningen erbjuder tvätt och torkmöjligheter. Lakan, och babysäng finns att hyra. Sovsäck är ej tillåtet.

Vi tillåter husdjur på en av våra två våningar. Är ni allergiker bör ni tala om det vid bokningstillfället så vi kan placera er där inga djur tillåts.
Vill ni ta med er husdjur kan ni EJ göra en bokning här, utan ni måste kontakta oss direkt på telefon/mail för att kolla så det finns ledigt rum!

Jämför "Göteborg/Stigbergsliden, STF Vandrarhem" med liknande boenden

Center Hotel

Välkommen till Center Hotel som ligger i centrala Göteborg. Här har du nära till allt. Gångavstånd till operan, casinot, shopping, Älvsnabben mm. Vi erbjuder gratis filmkanaler, gratis kaffe & te dygnet runt. Gratis internetaccess på rums-TV:n.

Hotel Riverton

Hotel Riverton är ett fyrstjärnigt hotell ett stenkast från Göta Älv och Göteborgs hamninlopp. En kort promenad från oss hittar du den livliga shoppinggatan Kungsgatan, många av Göteborgs största attraktioner samt den pittoreska stadsdelen Haga med många boutiquer och mysiga caféer

Slottsskogens vandrarhem & Hotell, SVIF Göteborg

Slottsskogens vandrarhem & Hotell står för centralt boende med standard utöver det vanliga. Vi erbjuder komfortabelt och prisvärt boende i såväl enkel- som tvåbäddsrum och flerbäddsrum. Du har tillgång till ett fullt utrustat gästkök, till sällskapsrum med TV.

Karta


Bokningsvillkor


Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se

Bokningsvillkor

Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se