K

Interhostel

Adress: Kammakargatan 46, 11160 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm

Vandrarhem | Interhostel är ett av Stockholms största vandrarhem och erbjuder ett mycket centralt budgetboende, i anknytning till Drottninggatan med shopping, caféer och kultur. Centralstationen är belägen endast 10 minuter från Interhostel.

Interhostel erbjuder ett centralt och mycket prisvärt boende med gratis Wi-Fi samt ett fullutrustade gemensamt kök med kostnadsfria varma drycker.

Du kan koppla av och umgås i Interhostels lounge med en stor plasma-TV, ett antal gästdatorer med gratis internet, ett Coca-colakylskåp, olika bordspel och broschyrer. Det finns även stora duschrum ( separat för män och kvinnor), en tvättstuga, bagageförvaring och möjlighet att köpa ett Svd cykelkort.

Alla rum i Interhostel har låsbara skåp, bekväma sängar med läslampor och eluttag. Vissa rum har också en TV och DVD-spelare.

Shoppinggatan Drottninggatan ligger bara 50 meter bort och det tar knappt 15 minuter att promenera till Stockholms centralstation. I närheten finns det gott om olika butiker, barer, restauranger och den billigaste mataffären Lidl. Gamla stan, Stockholms stadshus och slottet, ligger bara tre tunnelbanestationer borta. Närmaste tunnelbanestationen Rådmansgatan ligger inom 5 minuters promenad från detta vandrarhem.

Personalen är 3-språkiga svenska, engelska och ryska) och vandrarhemmet är bemannat av vaktmästare dygnet runt.

OBSERVERA!
CHECK-IN tid: 14:00
CHECK-UT tid: 12:00

Om du kommer tidigare än 14:00 kan du lämna dina väskor i bagagerummet. Vid sen incheckning, vänligen ring eller e-posta vandrarhemmet minst 24 timmar innan.

BRA ATT VETA:
1. Vandrarhemmet tar en depositionsavgift på 100 SEK/10 EUR per nyckel. Pengarna återbetalas vid utcheckning.
2. Gäster med flera olika reservationer kan inte alltid beviljas plats i samma rum.
3. Vandrarhemmet kan inte garantera att alla gäster kommer att få ett rum med fönster.
4. Vandrarhemmet är ett rökfritt område.
5. Om du inte har egna rena sängkläder med dig, finns det möjlighet att hyra för 50 SEK. Att hyra en handduk kostar 40 SEK. Observera, att sovsäckar är inte tillåtna!

Jämför "Interhostel" med liknande boenden

Scandic Norra Bantorget

Svanen-märkta Hotell Scandic Norra Bantorget ligger i centrala Stockholm med närhet till shopping, restauranger, barer, teatrar och alla andra nöjen som staden har att erbjuda. Centralen, med flygbussar, tåg och tunnelbana ligger på gångavstånd från hotellet.

August Strindberg Hotell

Hotellet är beläget i Vasastan invid Tegnérlunden med gångavstånd från centralstationen, tunnelbana, teatrar och omgivande shoppinggator. Detta hotell är en av Stockholms riktiga oaser med egen lummig trädgård som hjärta.

Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign är ett förstklassigt hotell med skandinavisk känsla. Det är Stockholms största hotell och beläget på Norra Bantorget intill kommunikationer, nöjen, shopping och restauranger.

Karta


Bokningsvillkor


Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se

Bokningsvillkor

Boka med oss

Allt på samma ställe
Här kan du boka ditt boende

Snabb och säker betalning
Betalning sker med kort i samband med bokning och köpet hanteras snabbt och säkert.

Support
E-post: bokning@nordictravel.se